Sivut

maanantai 2. tammikuuta 2012

Jynssäsin juuri taikasienellä keittiön kaapistorivin sokkelilautaa puhtaaksi kaikista roiskeista ja mähmästä. Huomenna tulee kiinteistövälittäjä, jonka kanssa olin juttusilla jo kuukausi sitten.

Naapurin rouva, joka on asunut huoneistossaan pari kuukautta vähemmän aikaa kuin me, oli tänään ollut kameran kanssa pihamaalla. Asunnon myynti-ilmoitus on kuulemma jo tulevan viikonlopun lehdessä. 

Todennäköisesti mekin laitamme nyt myyntiin, vaikka keskustelimme eilen odottaako remonttien loppuun asti vai eikö, kuunnellaan nyt kiinteistövälittäjän mielipide ensin.
Nyt huolettaa eniten, miten saada tästä kaaoksesta edustavia valokuvia eikä vuodenaikakaaan ole valoisuudeltaan vielä paras mahdollinen. Onneksi on valokuvaava pikkuveli ja omalla läppärillä Adoben ohjelmistot.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Juuri kun opin nauttimaan, et olet naapurissa, muutat pois. Inhimillisesti ajattelin ensin itseäni. Toiseksi, en voi kuin harmitella tapahtumia, jotka johtivat tuohon ratkaisuun. Asunto kuitenkin on kaunis ja paikkakin hyvä. Meillä on naapurissa (luultavasti vielä myynnissä) neljä huonetta, keittiö ja sauna. Päätyasunto. Hyvä taloyhtiö. Ei yhtään riita sinä aikana mitä ollaan asuttu. Ennakoidaan, ja pidetään huolta kiinteistöistä. Lapsenlikkakin olisi aika lähellä :) T W