Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012


Pilvitehtaamo paiskasi blogitunnustuksella. Mielestäni One Lovely Blogi Award, eli OLBA pilvitehtaamon sanoin, istuu vähän kehnosti tähän vitutuksen peittämään blogiin, mutta ainahan näitä on mukava vastaanottaa, vastailla ja pistää eteenpäin. Joten tattista vaan!

Tunnustuksen saatuaan tehtävälista on seuraavanlainen; kiitetään antajaa (tehty), linkitetään tunnustuksen antajan blogiin (tehty). Sen lisäksi on kerrottava seitsemän (7) asiaa itsestään. Hankalin homma on jakaa tunnustus viidelletoista (15) hyväksi katsomalleen bloggaajalle! Koska tämä tunnustus on todellakin tainut käydä jo kaikkialla, niin jätän tämän tunnustuksen tänne roikkumaan ja poimittavaksi. Sen saa siis napata kuka tahansa, joka haluaa paljastaa itsestään seitsemän asiaa. 

Seitsemän faktaa minusta:
1. Pullistelen hauiksiani säännöllisesti peilin edessä. 
2. Minua ärsyttää, kun jotkut kutsuvat sivuleikkureitten lisäksi sivuleikkureiksi myös linjapihtejä, kärkipihtejä ja kaikkia pihtejä.
3. Olen aina peruuttanut auton parkkiruutuun. Tästä jouduin kuitenkin luopumaan lasten tulon myötä, sillä mikään ei vituta niin paljon kuin kaivaa emmaljungia esiin takapuskurin ja seinän välissä.
4. En koskaan palauta kirjastokirjoja ajoissa.
5. En siedä sitä, että minua neuvotaan pyytämättäni.
6. Peruskoulun 9. luokalla minulla oli eniten poissaoloja luokallamme. Lintsasin melkoisesti.
7. Suurin tatuointini on noin 80cm:n korkuinen.

1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Miulla ois siulle toinenkin blogitunnustus